22 C
Medemblik
9 augustus 2020 05:31
Medemblik Actueel.

Fiets mee met Horizon Cycling Experience

Fiets mee met Horizon Cycling Experience

Fiets mee met Horizon Cycling Experience

Hoorn – Het Horizon College organiseert op zaterdag 7 september 2013 voor medewerkers, deelnemers, leerbedrijven en introducés de Horizon Cycling Experience een fietstoertocht langs de vier vestigingen. Je kunt tot maandag 2 september inschrijven (stopt eerder als de limiet van 1000 deelnemers is bereikt). Fiets mee met Horizon Cycling Experience

Er wordt een aantrekkelijke route van ongeveer 75 kilometer samengesteld die je door het mooie Noord-Hollandse landschap leidt. Vanaf elke vestiging kan worden gestart en op elke vestiging worden activiteiten georganiseerd. Het Horizon College bestaat aankomend schooljaar 15 jaar.

De HCE is in zekere zin de aftrap van dit jubileumjaar. Aan de voorbereidingen is hard gewerkt door de werkgroep, onder leiding van Bert Boer. Maar ook de sectoren met hun opleidingen en deelnemers zijn nadrukkelijk in de voorbereidingen betrokken. Zo hebben deelnemers Franklin Waller, Jurgen Kruidering en Jesse Klijn van de ICT-opleiding in Alkmaar hard gewerkt aan de bouw van de Horizon Cycling Experience website.

René van Schalkwijk, lid College van Bestuur, heeft zich als eerste deelnemer ingeschreven. Op de website vind je alle benodigde informatie over inschrijving, route, voorwaarden etc. Schrijf je dus snel in op de Horizon Cycling Experiencewebsite.

Fiets mee met Horizon Cycling Experience

De totale route is ongeveer 75 kilometer die gereden kan worden op de gewone fiets, sport of racefiets en uiteraard in je eigen tempo.

Uiteraard mag men ook een deel van de route afleggen maar terugkeer van de eindbestemming naar huis valt dan niet meer onder de officiële fietstocht.

Bij deelname aan de rit is het volgende inbegrepen:

  •  uitgepijlde route met Horizon College bordjes
  •  startkaart incl. routebeschrijving
  •  deelnemerbord of sticker verplicht te monteren
  •  EHBO op elke Horizon College locatie
  •  herinnering

Goede doel

Voor de eerste editie van de Horizon Cycling Experience is besloten het  Jeugdsportfonds als goed doel te kiezen, gericht op de regio’s Jeugdsport  Noord-Holland, West-Friesland en Alkmaar.

Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij het Jeugdsportfonds kunnen zij hun sportdroom waarmaken.

Ondersteuning vanuit de Horizon Cycling Experience gebeurt o.a. door het volledige inschrijfgeld van € 10,00 per deelnemer ten goede te laten komen aan het Jeugdsportfonds.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?