13 C
Medemblik
27 september 2020 02:23
Medemblik Actueel.

FC Medemblik ruime winst

FC Medemblik ruime winst

Medemblik – FC Medemblik heeft de eerste wedstrijd om de KNVB-Beker met ruime cijfers gewonnen van het zaterdagteam van Reiger Boys.  De mannen van trainer Fred Breg lieten er vanaf het eerste fluitsignaal geen gras over groeien en begonnen direct fel de aanval op te zoeken. De doelpuntenmakers waren Joris Biersteker die 2x het net vond, Martin Loos, Jasper Glim en Robert Zwaan.  

2e bekerwedstrijd

De tweede bekerwedstrijd is op woensdat 28 augustus om 19:30 uur en dan speelt FC Medemblik tegen de mannen van HSV Sport een uitwedstrijd, op 1 september kunt u de voetballers weer massaal aanmoedigen als ze thuis tegen VVS 46 spelen.

Op 8 september begint de competitie thuis tegen Valken 1.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?