13 C
Medemblik
27 september 2020 02:03
Medemblik Actueel.

SEW-voetbaltoernooi Nibbixwoud

SEW-voetbaltoernooi Nibbixwoud

SEW-voetbaltoernooi Nibbixwoud
SEW-voetbaltoernooi

Nibbixwoud – Op zondag 25 augustus 2013 zal alweer de 19e editie van het Scholtens Groep/ SEW-voetbaltoernooi voor valide en minder valide sporters plaats vinden. Dit jaar zullen de volgende zeven instellingen vanuit de provincie deelnemen aan dit toernooi:

  • Leekerweide uit Wognum
  • Zwaluwen uit Hoorn
  • Dindua uit Enkhuizen
  • HOSV uit Opmeer
  • St. Prisma uit Amsterdam-Noord
  • Cruquiushoeve uit Cruquius

De deelnemende teams en kinderen zullen ook dit jaar weer worden getrakteerd op een heerlijke lunch tijdens de gezellige Westfriese picknick. Daarnaast presenteren vier standaard teams vanuit de regio zich voor de eerste maal dit seizoen. Deze teams zullen strijden voor de cup, door middel van kruisfinales zal blijken wie dit jaar de sterkste is. Bij voldoende aanmeldingen zal ook dit jaar weer een toernooi worden georganiseerd voor de kabouters.

Gedurende de dag is vermaak voor jong en oud. Met onder andere het luchtkussen, Simon Ballon en een voetbalshow en clinic van 4Freestyle- events (www.4freestyle-events.nl)! De dag zal worden afgesloten met DJ Jory op het terras.

De jaarlijkse loterij ter ondersteuning van dit voetbaltoernooi is ook alweer in volle gang. De loten zijn inmiddels in de verkoop en de verkochte lotenboekjes kunnen worden ingeleverd bij Timo Huisman, Sneeuwgans 51. Een week voor het toernooi zal de jeugd van SEW langs de deur gaan om de loten te verkopen. Tijdens het toernooi zal er tevens een gelegenheid zijn om de lotenboekjes in te leveren. Zoals elk jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen, dit jaar mede mogelijk gemaakt door Markos Evenementen, Agrifirm en S.E.W.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?