12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 02:56
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 22 augustus – zonnige perioden

Weerbericht Medemblik 22 augustus - zonnige perioden

Weerbericht Medemblik 22 augustus – zonnige perioden

Medemblik – Vandaag start met wat bewolking waar mogelijk een enkel spatje regen kan valen maar hebben wij ook regelmatig zonnige perioden. Rond de middag is het de zon die meer en meer zijn best gaat doen waardoor de temperatuur vanmiddag oploopt tot zo’n 23 graden. De wind is zwak 2Bft en waait uit het noordoosten.

Vrijdag

Vrijdag wordt de warmste dag van deze afgelopen week, de zon schijnt uitbundig en met een zwakke wind, 2Bft, uit het oosten wordt warme droge lucht aangevoerd. De temperatuur stijgt naar zo’n 26 mogelijk 27 graden.

Regen en onweer in het weekend

Tijdens het weekend neemt het weer een andere wending, Is het op de zaterdag overdag nog redelijk mooi weer met een temperatuur van zo’n 24 graden tegen de avond neemt de kans op een regenbui toe en mogelijk ook een klap onweer.  Zondag is de kans op neerslag het grootst. De temperatuur loopt op naar zo’n 22 graden bij een naar het noorden draaiende wind die aantrekt naar 4Bft.

Termijn

Volgende week daalt de temperatuur naar gemiddeld 19 á 20 graden en is er elke dag kans op een bui. Veel zal er niet vallen.

De weerspreuk voor vandaag luid: Als de ooievaars na de 21 ste nog blijven, zal een zachte winter binnendrijven.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?