Update – Vrachtwagen Hartog ernstig ongeval

Update - Vrachtwagen Hartog ernstig ongeval

Vrachtwagen Hartog betrokken bij ernstig ongeval

Abbekerk –  Een vrachtwagen van het bedrijf Hartog uit Abbekerk is donderdagochtend betrokken geraakt bij een ernstig ongeval op de N387 tussen Eersel en Bergeijk. Bij het ongeluk raakten in totaal drie personenauto’s betrokken.

De brandweer en een traumahelikopter waren ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Er zouden drie gewonden zijn gevallen waarvan er één bekneld zat en door de brandweer moest worden bevrijd. De N397 tussen Eersel en Bergeijk is voorlopig afgesloten.

Foto’s van het ongeval vind u op 112brabant.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.