Bekendmakingen gemeente Medemblik week 34

Bekendmakingen gemeente Medemblik week 34

Bekendmakingen gemeente Medemblik week 34

Medemblik – Bekendmakingen gemeente Medemblik week 34. Er zijn vandaag 5 nieuwe bekendmakingen uitgegeven door de gemeente Medemblik.  Hieronder ziet u de bekendmakingen.

 • Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het bestemmingsplan Dorpskernen I (Sijbekarspel-Benningbroek, Midwoud-Oostwoud, Hauwert) op 4 juli 2013 door de gemeenteraad van Medemblik gewijzigd is vastgesteld. Het bestemmingsplan bevat een actualisatie van de, vaak verouderde, bestemmingsplannen voor de Dorpskernen Sijbekarspel-Benningbroek, Midwoud-Oostwoud en Hauwert.
 • Bekendmakingtype: bestemmingsplan
 • Uitgever: Gemeente Medemblik
 • Locatie: Andijk,Benningbroek,Sijbekarspel,Abbekerk,Lambertschaag,Medemblik,Opperdoes,Twisk,Oostwoud,Midwoud,Zwaagdijk-Oost,Zwaagdijk-West,Wognum,Nibbixwoud,Hauwert,Wervershoof
 • Publicatiedatum: 2013-08-21
 • http://www.medemblik.nl/content.jsp?objectid=04e73a48-dba9-4296-bd0f-00f249401ec6
 • De burgemeester van de gemeente Medemblik brengt ter openbare kennis dat in het Gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te 1687 CD Wognum, met ingang van 27 augustus 2013 tot en met 10 september 2013 ter inzage ligt een verzoek met werkbeschrijving en grondtekeningen van N.V. Watertransportmaatschappij Rijn-Kennemerland, waarbij aan de Minister van Infrastructuur en Milieu wordt verzocht om met toepas¬sing van de Belemmeringenwet Privaatrecht rechthebbende te verplichten te gedogen dat er drinkwatertransportleidingen worden verlegd c.q. aangepast in de gemeente Medemblik.
 • Bekendmakingtype: mededelingen
 • Uitgever: Gemeente Medemblik
 • Locatie: Andijk,Benningbroek,Sijbekarspel,Abbekerk,Lambertschaag,Medemblik,Opperdoes,Twisk,Oostwoud,Midwoud,Zwaagdijk-Oost,Zwaagdijk-West,Wognum,Nibbixwoud,Hauwert,Wervershoof
 • Publicatiedatum: 2013-08-21
 • http://www.medemblik.nl/content.jsp?objectid=7c0be55f-a77b-4ad1-abff-76f44cae7886
 • De burgemeester van de gemeente Medemblik brengt ter openbare kennis dat in het Gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te 1687 CD Wognum, met ingang van 27 augustus 2013 tot en met 10 september 2013 ter inzage ligt een verzoek met werkbeschrijving en grondtekeningen van N.V. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland, waarbij aan de Minister van Infrastructuur en Milieu wordt verzocht om met toepassing van de Belemmeringenwet Privaatrecht rechthebbende te verplichten te gedogen dat er een drinkwatertransportleiding wordt verlegd, c.q. aangepast in de gemeente Medemblik.
 • Bekendmakingtype: mededelingen
 • Uitgever: Gemeente Medemblik
 • Locatie: Andijk,Benningbroek,Sijbekarspel,Abbekerk,Lambertschaag,Medemblik,Opperdoes,Twisk,Oostwoud,Midwoud,Zwaagdijk-Oost,Zwaagdijk-West,Wognum,Nibbixwoud,Hauwert,Wervershoof
 • Publicatiedatum: 2013-08-21

http://www.medemblik.nl/content.jsp?objectid=9b11ffb1-3192-44e6-ac71-c99d0abf3eed

 • De burgemeester van de gemeente Medemblik brengt ter openbare kennis dat in het Gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te 1687 CD Wognum, met ingang van 27 augustus 2013 tot en met 10 september 2013 ter inzage ligt een verzoek met werkbeschrijving en grondtekeningen van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, waarbij aan de Minister van Infrastructuur en Milieu wordt verzocht om met toepassing van de Belemmeringenwet Privaatrecht rechthebbende te verplichten te gedogen dat er afvalwatertransportleidingen wordt verlegd, c.q. aangepast in de gemeente Medemblik.
 • Bekendmakingtype: mededelingen
 • Uitgever: Gemeente Medemblik
 • Locatie: Andijk,Benningbroek,Sijbekarspel,Abbekerk,Lambertschaag,Medemblik,Opperdoes,Twisk,Oostwoud,Midwoud,Zwaagdijk-Oost,Zwaagdijk-West,Wognum,Nibbixwoud,Hauwert,Wervershoof
 • Publicatiedatum: 2013-08-21
 • http://www.medemblik.nl/content.jsp?objectid=32acf6cd-c2da-4d7f-bb35-2f11580aab28
 • Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Medemblik 4 juli 2013 door de gemeenteraad van Medemblik gewijzigd is vastgesteld.
 • Bekendmakingtype: bestemmingsplan
 • Uitgever: Gemeente Medemblik
 • Locatie: Andijk,Benningbroek,Sijbekarspel,Abbekerk,Lambertschaag,Medemblik,Opperdoes,Twisk,Oostwoud,Midwoud,Zwaagdijk-Oost,Zwaagdijk-West,Wognum,Nibbixwoud,Hauwert,Wervershoof
 • Publicatiedatum: 2013-08-21
 • http://www.medemblik.nl/content.jsp?objectid=c3fe463e-58dc-49c2-a37c-142b4a24fc6a

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.