Medemblik Actueel.

Weerbericht woensdag 21 augustus – hallo zon, hallo zomer

Weerbericht woensdag 21 augustus - hallo zon, hallo zomer

Weerbericht woensdag 21 augustus – hallo zon, hallo zomer

Medemblik – Het is vandaag en morgen redelijk zomerweer. Soms schijnt de zon, maar er zijn ook regelmatig wolkenvelden. Het is zeker niet heet, maar wel aangenaam warm. De beste (meest zonnige) dag van de week wordt vrijdag. In het weekend neemt de kans op (onweers)buien toe.

De dag begint met afwisselend bewolking en mooie zonnige opklaringen waardoor de temperatuur snel oploopt tot rond de 23 á 24 graden. De wind is vrijwel weggevallen 1Bft en komt uit het oosten.  Vannacht klaart het helemaal op en koelt het af naar zo’n 13 graden.

Donderdag is een vrijwel onbewolkte dag met soms een enkele stapelwolk de temperatuur komt uit op zo’n 24 graden met iets meer wind dan vandaag 2Bft voor lekker zeilweer zit je deze week dus niet goed bij ons.

Vrijdag wordt de mooiste dag van de week, de temperatuur gaat snel door de grens van 25 graden en stopt pas bij 26 mogelijk zelfs 27 graden. Na een heldere vrijdagnacht waarbij de temperatuur daalt naar 14 graden ziet het weekend er ineens weer heel anders uit.

Zaterdag begint nog redelijk knap met zon maar al snel komen er meer en meer wolken overdrijven die later uitgroeien tot buien die gepaard kunnen gaan met onweer. Zondag is de kans op een stevige bui ook nog steeds aanwezig.  De temperatuur komt op zaterdag nog uit op zo’n 25 graden maar op zondag mogen wij blij zijn dat de 20 á 21 graden nog wordt gehaald.

Reageren via facebook