20.8 C
Medemblik
4 augustus 2020 19:24
Medemblik Actueel.

Boekstart voorleesrecord Kidsdag winkelcentrum Streekhof

Boekstart voorleesrecord Kidsdag winkelcentrum Streekhof

Boekstart voorleesrecord Kidsdag winkelcentrum Streekhof

Medemblik – Heeft u een kindje in de leeftijd van 0-1,5 jaar? Dan roepen wij u NU op om mee te doen aan het BoekStart Voorleesrecord. Kom met uw kindje en zijn/haar geliefde boekje op 7 september tijdens Kidsdag van 11.00-11.05 in het winkelcentrum Streekhof, om samen te proberen het Boekstart Voorleesrecord aan baby’s te vestigen in Stede Broec en West-Friesland.

BoekStart….?? Wat is BoekStart?

Een leesbevorderingsproject van de bibliotheek dat zich richt op ouders en hun jonge kind(0-1,5). Op 27 september 2011 is de bibliotheek van Stede Broec, in samenwerking met de gemeente en het consultatiebureau, van start gegaan met BoekStart. Ouders van pasgeboren baby’s worden uitgenodigd om hun kindje lid te maken van de bibliotheek en een prachtig BoekStartkoffertje met o.a. een boekje en cd in ontvangst te nemen.

Kidsdag

Behalve dat het dit jaar het Jaar van het Voorlezen is bestaat BoekStart alweer 5 jaar in Nederland. Reden genoeg om in Stede Broec op de Kidsdag van 7 september extra aandacht te vragen voor het Voorlezen en BoekStart.

Hulp nodig

Wij hebben uw hulp nodig. Doe mee aan de recordpoging!U kunt zich nu aanmelden bij jdip@westfriesebibliotheken.nl Neemt u het volledig ingevulde deelnameformulier mee op 7 september en deponeer het in de daarvoor bestemde bus en maak ook nog kans op een prijs.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?