15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 15:58
Medemblik Actueel.

20-jarige Wervershover aangehouden wegens mishandeling

20-jarige Wervershover aangehouden wegens mishandeling

20-jarige Wervershover aangehouden wegens mishandeling

Wervershoof – Een 20-jarige man uit Wervershoof werd in de nacht van woensdag op donderdag rond 00.45 uur aangehouden op het Dokter Pinxterplantsoen. Een 17-jarige jongen uit Andijk zat op een hek voor een horecagelegenheid op de Dorpsstraat en kreeg klappen van de 20-jarige man.

De 17-jarige jongen liep een wond op aan zijn hoofd. De politie ging naar de woning van de verdachte. De man vluchtte echter. Hij kon uiteindelijk op het Dokter Pinxterplantsoen worden aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau in Hoorn.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?