19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 11:18
Medemblik Actueel.

Wandeling en lezing Koopmanspolder

Wandeling en lezing Koopmanspolder
Wandeling en lezing Koopmanspolder

Wandeling en lezing Koopmanspolder

Medemblik – GroenLinks Medemblik organiseert 23 augustus aanstaande een lezing over en een wandeling naar de Koopmanspolder. Een gebied van 16 hectare tussen Andijk en Wervershoof dat is omgetoverd naar een samenspel van natuur, water, landschapskunst, cultuur(historie) en recreatie. Ze hebben de heer Roel Doef van Rijkswaterstaat bereid gevonden om de lezing te verzorgen.

Het programma:

  • 19:00 uur:           Ontvangst met een kopje koffie/thee in het Poldermuseum, Dijkweg 319, 1619 JH te Andijk  (0228 592227)
  • 19:30 uur:           Lezing  ,,Van Genesis tot Koopmanspolder” door Roel Doef
  • 20:30 uur:           Start natuurwandeling door de Koopmanspolder met gids
  • 21:30 uur:           Tijd voor napraten onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje

 

Er is voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar. Iedereen is welkom. In een ongedwongen sfeer zal er ook ruimte zijn voor kennismaking en gedachte-uitwisseling. Voor de entree van het Poldermuseum wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd. Koffie en thee tijdens de ontvangst is gratis. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Reageren via facebook