Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Informatiebijeenkomst Praten met je baby

Informatiebijeenkomst Praten met je baby

Informatiebijeenkomst Praten met je baby

Medemblik – Het Centrum voor Jeugd en Gezin Medemblik organiseert op 18 september een informatiebijeenkomst Praten met je baby. Tijdens de bijeenkomst wordt het communiceren met baby’s besproken. De bijeenkomst is voor ouders/opvoeders met baby’s in de leeftijd van 0-1 jaar.

‘Praten met je baby’ is een eenmalige bijeenkomst waarin ouders/opvoeders van de jeugdverpleegkundige leren hoe baby’s al kunnen ‘praten’. En wat je als ouder/opvoeder kunt doen om daar gehoor aan te geven. Zo wordt het kijken naar baby’s nog leuker! Het is de bedoeling dat de baby meekomt naar de bijeenkomst.

Datum, locatie en kosten

  • Datum: woensdag 18 september van 10.00-11.00 uur
  • Locatie: Centrum voor Jeugd en Gezin Medemblik, St. Maartenshof 36f, 1671 CT Medemblik
  • Kosten: deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij het cursusbureau van GGD Hollands Noorden via het cursusbureau via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de GGD. E-mail: cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m do van 8.00-15.00 uur).

Reageren via facebook