19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 18:06
Medemblik Actueel.

GroenLinks zoekt jou

GroenLinks zoekt jou

GroenLinks zoekt jou

Medemblik – In 2014 mogen we naar de stembus om onze lokale vertegenwoordigers te kiezen.GroenLinks, afdeling Medemblik, zoekt betrokken en enthousiaste mensen die willen helpen bij het tot stand komen en uitdragen van een aansprekend en actueel verkiezingsprogramma.

Het is niet noodzakelijk dat je lid van GroenLinks bent. Natuurlijk willen we wel dat je de grondbeginselen van GroenLinks, zoals eerlijk delen en het streven naar een duurzame economie  onderschrijft.

Als vrijwilliger kan je binnen een groep van enthousiaste en maatschappelijk betrokken mensen, op een ongedwongen wijze kennis maken met de lokale politiek.

Interesse? Stuur, voor één september, een mailtje met een korte motivatie naar Pieter van de Wiel (pieter@blijflopen.nl).

Reageren via facebook