Skeeleren 4 CliniClowns

Skeeleren 4 CliniClowns

Skeeleren 4 CliniClowns

MEDEMBLIK – Schrijf je in voor SKEELEREN 4 CLINICLOWNS: een prachtig evenement op zaterdag 7 september 17 – 23 uur op de Skeelerbaan van Radboud in Medemblik. Voor kinderen is er een halfuurs estafetterace en voor liefhebbers is er een 1-uurs estafetterace (skeeleren4@rotarymedemblik.nl).

De Stichting CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte of handicap afleiding en plezier. Laat kinderen lachen: steun het goede doel voor kinderen!

INSCHRIJVING VOOR KINDEREN

Kinderen kunnen zich individueel of als team van 4 of 5 personen inschrijven voor € 2 per persoon voor de halfuursrace van 18.15 – 18.45 uur.

SCHOLEN

Bij basisscholen in West-Friesland en de Wieringermeer wordt geflyerd onder kinderen van groep 7 en 8.

INSCHRIJVING VOOR IEDEREEN

Iedereen die maar enigszins kan skeeleren (schaatsen !) kan zich inschrijven voor de 1-uursrace van 19.30 -20.30 uur. ’t Mag ook als team van 4 of 5 personen, bijvoorbeeld van een bedrijf, een sportclub, vriend(inn)en, buurtvereniging … maar ook individueel (dan wordt je bij een team ingedeeld). Inschrijving is slechts € 10 per persoon, die je natuurlijk ook kan laten sponsoren … en alles is ten bate van CLINICLOWNS !!!

INFO en inschrijving

skeeleren4@rotarymedemblik.nl  óf  T 0227 – 540015

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.