wf cup voetvolley 2013

wf cup voetvolley 2013

wf cup voetvolley 2013

Hoorn – Een uniek podium voor trainers en spelers.wf cup voetvolley 2013. Vandaag 16 augustus organiseert SC Spirit ’30 de allereerste Westfrieslandcup Voetvolley: een uniek podium voor spelers en trainers om aan de vooravond van de nieuwe competitie gezamenlijk vooruit te kijken met alle Westfriese voetbalclubs.

In opvolging van de ter zielen gegane WF-cup voetbal, bedachten Alfred Duijn en Frank Groot dat het eigenlijk doodzonde is dat er geen enkel podium meer is waarin de voetbalclubs uit de regio elkaar kunnen ontmoeten zonder klassenverschil. De afgelopen jaren organiseren zij het inmiddels befaamde Voetvolleytoernooi bij SC Spirit ’30 de avond voor Hemelvaart, kermis Hoogkarspel. Een keur aan Westfriese spelers heeft reeds meegedaan aan dit evenement. Van daaruit is de gedachte ontstaan om een toernooi te organiseren waarbij alle Westfriese clubs worden uitgenodigd om deel te nemen.

Er is bewust gekozen voor vrijdagavond 16 augustus aangezien er dat weekend nog geen officieel KNVB-programma is, trainers geen oefenwedstrijden op vrijdag organiseren, de vakantie ten einde is en de vrijdag bij uitstek een ideale avond is om zowel met inspanning als ontspanning het seizoen in te luiden.

wf cup voetvolley 2013

De insteek van de WF-cup Voetvolley is dat elke vereniging één team van 4 spelers uit de eigen selectie afvaardigt, gecoacht door de hoofdtrainer. Een aantal verenigingen mogen met twee teams uitkomen om het schema goed vol te krijgen. Hierdoor ontstaat een gemêleerd gezelschap van hoofdtrainers en spelers. Trainers kunnen hun vakbroeders eens op een ontspannen wijze ontmoeten en voor spelers geldt dit uiteraard ook. Tijdens het toernooi is er voor de spelers ook de gelegenheid om mee te doen aan het Westfries kampioenschap latjetrappen. Wie zal zich tot de eerste koning Latjetrap gaan tronen?

Op het terrein van SC Spirit ’30 verwachten wij rond half 7 af te trappen en uiteraard hopen we dat iedereen gezellig na blijft hangen onder het genot van drankje in onze gloednieuwe kantine! De deelnemerslijst is vol. Van Hauwert tot Hollandia en van De Valken tot SEW, er doen maar liefst 24 verenigingen mee. Kom dus kijken op het terrein van SC Spirit ’30 bij de eerste officiële Westfrieslandcup Voetvolley.

En voor de hongerige deelnemers en toeschouwers: er is een snackbar op het voetbalveld aanwezig!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.