Weerbericht vrijdag 16 augustus – warme zonnige dag

Weerbericht vrijdag 16 augustus - warme zonnige dag

Weerbericht vrijdag 16 augustus – warme zonnige dag

Medemblik – Het wordt vandaag een uitgesproken warme zonnige dag waarbij de temperatuur makkelijk de 24 á 25 graden zal halen. De wind is matig 3Bft en waait uit het westen tot noordwesten. 

Toenemende bewolking

In de loop van de middag neemt de bewolking vanuit het westen toe en is er een kleine kans op een spatje regen en neemt de wind ook toe naar vrij krachtig 4 á 5Bft. Vanavond en vannacht is het bewolkt en kan er van tijd tot tijd een regenbui vallen.

Het weekend weerbericht

Zaterdag overdag vrijwel droog en vooral in de middag zal veelvuldig de zon te zien zijn. De temperatuur loopt op tot zo’n 22 á 23 graden. De wind draait naar het zuidwesten en is vrij krachtig 4 á 5Bft in de avond toenemend tot krachtig 5Bft.

Zondag blijft de kans op een bui aanwezig, de temperatuur haalt nog met moeite de 20 graden en met een vrij krachtige wind voelt het ook frisser aan. Na zondag lijkt de temperatuur weer richting de zomerse waarden van 25 graden te gaan. De wind draait naar het zuidoosten waardoor er warme droge lucht vanuit het zuiden van Europa wordt aangevoerd.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.