Huttendorp Oostelijk stadsdeel

Huttendorp Oostelijk stadsdeel

Huttendorp Oostelijk stadsdeel

Medemblik – Sinds 13 augustus staat het Oostelijk stadsdeel helemaal op haar kop. Om 9.00 ’s morgens werd het startsein gegeven voor het jaarlijkse huttendorp in de Oosthoek. Ruim 100 kinderen hebben gewapend met hamers, spijkers en zagen de prachtigste hutten in elkaar getimmerd.

oosthoek 3 oosthoek 1

Huttendorp

Hier en daar met de nodige hulp van enthousiaste ouders. De dinsdag stond overdag voornamelijk in het teken van de bouw, terwijl de kinderen ’s avonds deel konden nemen aan de junglebingo. Nadat op woensdag de vele magen gevuld waren met pannenkoeken werd het een spektakel aan de dijk. Dankzij het mooie weer werden het mooie uurtjes op de zeephelling, waarna er aansluitend geschminkt werd.

Rond de klok van zeven uur bleek dat er in de binnenstad van Medemblik ook heel wat talent woont, bij De Oosthoek got’s talent. Na patat met een snack gaan op donderdagavond gaan de voetjes van de vloer bij de disco.

Vrijdag wordt het huttendorp afgesloten met een bbq en een feestavond. Uiteraard wordt dan bekend gemaakt welke hut het mooiste is!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.