Condoleanceregister voor ZKH Prins Friso.

Condoleanceregister voor ZKH Prins Friso.

Medemblik – In de hal van het gemeentehuis ligt een condoleanceregister voor Prins Friso, dat u kunt tekenen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Prins Friso overleden
Prins Friso overleden

Prins Friso is overleden aan complicaties die zijn opgetreden ten gevolge van de hersenbeschadiging veroorzaakt door zuurstoftekort bij zijn ski-ongeval op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk.

Na behandeling op de intensive care van het Landeskrankenhaus in Innsbruck werd de Prins begin maart 2012 overgebracht naar het Wellington ziekenhuis in zijn woonplaats Londen. Sinds november 2012 vertoonde Prins Friso tekenen van zeer gering bewustzijn (‘minimal consciousness’), een toestand waarin zich sindsdien geen veranderingen hebben voorgedaan. Begin juli 2013 werd hij overgebracht naar Paleis Huis ten Bosch.

De Koninklijke Familie laat via een communiqué van de Rijksvoorlichtingsdienst weten iedereen die voor Prins Friso hebben gezorgd zeer hartelijk te danken voor de uitstekende en toegewijde verzorging.

U kunt ook via het online condoleanceregister uw deelneming betuigen. Het register is te bereiken via de website van het Koninklijk Huis.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.