Medemblik Actueel opsporingsdienst – Clowny wordt vermist

Clowny wordt vermist
Clowny wordt vermist

Medemblik – Medemblik Actueel opsporingsdienst – Clowny wordt vermist. Clowny is een Europese korthaar of huiskat. Kleur is Zwart met wit. Ze is 3 jaar jong en is gesteriliseerd. Vermist in de omgeving van de Konstabelstaat in Medemblik.

Clowny heeft een witte streep op de neus en het is een dun katje niet groot ze houdt van koppies geven maar wil niet graag opgetilt worden. Heeft u haar gezien of gevonden neem dan direct contact op met het meldpunt van Amivedi op telefoonnummer: 088-0064659 en vermeld het meldingsnummer: 847410

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.