Medemblik Actueel.

Algemeen

De scholen beginnen weer!

[adrotate group="2"]

De scholen beginnen weer!

Medemblik – De scholen beginnen weer! Op maandag 19 augustus beginnen de scholen weer. Het wordt dus weer wat drukker op straat. Let u extra goed op fietsende en lopende kinderen?

Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer. Veel te vaak raken zij betrokken bij een ongeval, vooral in de eerste drie maanden van het nieuwe schooljaar. Ook voor automobilisten is het na de zomervakantie weer even wennen dat schoolgaande kinderen aan het verkeer deelnemen.

Kies een veilige route

Als ouder zorgt u er ook voor dat kinderen veilig naar school kunnen. Kies een veilige route naar school en oefen die met uw kind. En let natuurlijk ook zelf extra goed op andere kinderen, als u uw eigen kind met de auto naar school brengt. Kijk eens voor leuke oefeningen op: www.veiligverkeernederland.nl/kids

Reageren via facebook