12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 03:45
Medemblik Actueel.

Weerbericht zaterdag 10 augustus – sombere start later meer zon

vw10813

Medemblik – Weerbericht zaterdag 10 augustus – sombere start later meer zon. Wij beginnen de dag zwaar bewolkt met zelfs kans op een druppel regen maar in de middag komt meer en meer de zon zich laten zien en is de kans op neerslag ook nihil. 

De temperatuur loopt op naar rond de 20 graden in het zonnetje uit de wind een paar graden warmer. De win waait uit het westen en is matig 3Bft.  Vannacht koelt het af naar zo’n 14 graden.  Zondag is de kans op een regenbui wel wat groter en blijft de temperatuur hangen op zo’n 19 graden.

Na het weekend krijgen wij een paar dagen van frisser weer met een grotere kans op neerslag.  De temperatuur zal niet meer boven de 19 graden uitkomen en de wind zal ook krachtiger zijn 5Bft. ipv 3Bft.  Tegen het weekend lijkt de temperatuur weer boven de 20 graden te willen gaan uitkomen maar dat is nog ver weg.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?