Weerbericht vrijdag 9 augustus – wisselend bewolkt

verwachtingen9813

Medemblik – Weerbericht vrijdag 9 augustus – wisselend bewolkt. Vandaag is het een dag met afwisselend veel bewolking en felle opklaringen. De kans op een bui is minimaal maar niet uitgesloten. De temperatuur stijgt naar zo’n 20 graden en de uit het zuidwesten waaiende wind is matig 3Bft.

Zaterdag is er iets meer bewolking waardoor de zon wat minder te zien zal zijn. Zondag neemt de kans op een regenbui wel toe . De temperatuur is op beide dagen 20 á 21 graden met een zwakke wind uit het westen.

Volgende week wint de zon weer wat terrein, maar droog blijft het zeker niet. Iedere dag is er wel kans op een regenbui. Aan de temperatuur verandert voorlopig weinig. De nachten zullen een stuk frisser gaan worden dan afgelopen week. De temperatuur daalt naar zo’n 10 á 11 graden.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.