Medemblik Actueel.

Opening Waterweek Medemblik 2013

Medemblik – Opening Waterweek Medemblik 2013. Het is weer begonnen. 3 dagen lang muziek, acties, sportief zijn, vermaak, lekker eten, lekker drinken en nog heel veel meer. Waterweek 2013 in Medemblik barst weer los met vanavond Medemblik Culinair op de Oosterhaven.

Een uniek evenement op de kade in de middenhaven. “Life cooking on stage” door koks van zes restaurants. In hun buitenkeukens laten zij u zien en proeven wat lekker is, u kunt aanschuiven aan de lange tafels aan de kade.

Zes restaurants presenteren hun culinaire creaties : Meijer’s, Hof van Medemblick, de Twee Schouwtjes, Wapen van Medemblik, ’t Fortuin en Costas. Met de muzikale omlijsting van Marscha Steltenpool zal ook 2013 weer als bijzonder smakelijk, verrassend en goed in de boeken gaan!

Deelnemende restaurants:
•    Portugees restaurant “Costas”
•    Restaurant “De Twee Schouwtjes”
•    Restaurant “Het wapen van Medemblik”
•    Restaurant  “Hof van Medemblick”
•    Restaurant “’t Fortuin” (Wervershoof)
•    Restaurant “Meijers” (Andijk)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yuQ9vpPdRlg]

 

[wppa type=”slideonlyf” album=”27″][/wppa]

Reageren via facebook