Culinair aan de Haven groot succes

Medemblik – Culinair aan de Haven groot succes. Als je in de voorverkoop al 460 kaarten verkoopt en op de avond zelf nog rijen bij de kassa staan dan mag je gewoon van een groot succes spreken. Culinair Medemblik is niet meer weg te denken tijdens de waterweek in Medemblik.

Onder het genot van een trio die de grote namen in de muziek wereld deed verbleken door de kwaliteit van de muziek hebben vele honderden mensen genoten van de diverse culinaire hoogstandjes die werden geserveerd en weer werden weggespoeld met een heerlijk glas wijn.

Hieronder ziet u een foto-overzicht van Culinair aan de Haven. Mocht u een foto tegenkomen die u graag wilt hebben mail de redactie op : redactie@medemblilkactueel.nl en vermeld even de naam van de foto erbij. Deze vind u aan de rechterbovenkant bij de foto.Het gaat om de _img*** dan sturen wij u kosteloos de hoge resolutie foto op zonder watermerk. U kunt de foto’s bekijken in een diashow of 1 voor 1.

Vergeet u niet morgen ook massaal te komen? Behalve de vele activiteiten tijdens de waterweek op de kade van de Oosterhaven maar ook in het water van de Oosterhaven komen ook de zwemmers van de zwemmarathon Stavoren – Medemblik weer aangezwommen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.