Drakenbootraces Oosterhaven Medemblik

drakenbootrace

Medemblik – Drakenbootraces Oosterhaven Medemblik. Het Drakebootgeweld barst weer los.  Wie durft het aan om de titelverdedigers “Pings pirates” en “the bootcamp company” hun trofee te ontnemen tijdens de Drakenbootraces Medemblik

Ook dit jaar worden de wedstrijd, de boten en wedstrijdleiding deskundig verzorgd door “Dragon Events” o.l.v. Ronald Pel. Er zullen boten beschikbaar zijn voor grote teams (16 roeiers en een trommelaar) en kleine teams (8 roeiers en een trommelaar)

Overige informatie:

  • Waar: Oosterhaven, 1671 AA   Medemblik
  • Wanneer: Zondag 11 augustus 2013
  • Hoelaat: 12: 00 uur – 18:00 uur
  • Toegang: Gratis

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.