9 C
Medemblik
21 januari 2021 02:56
Medemblik Actueel.

ABN Amro Medemblik gaat voor pinnen en pissen

IMG_5138

Medemblik – ABN Amro Medemblik gaat voor pinnen en pissen. Geheel gratis voor niets biedt de ABN Amro in Medemblik u het nieuwste van het nieuwste aan. Pinnen en pissen gelijktijdig in 1 pin/pishokje aan de Nieuwstraat.

Mensen die het pinhokje ingaan om wat cash geld uit de muur te trekken komen vaker kokhalsend naar buiten dan met een glimlach op hun gezicht.  Vooral tijdens de afgelopen kermis had het pin/pishokje meer van een openbaar toilet weg dan van een lokatie waar je even wat cash geld kon pinnen.

Opvallend is dat zelfs onze eigen wethouder Dirk Kuipers zich er aan ergert gezien de tweet die hij vandaag gaf op twitter richting de ABN Amro. Maar niet alleen de enorme stank die in het hokje aanwezig is, ook het veelvuldig in storing staan van de pinautomaat lijdt tot grote ergenis bij klanten van de ABN Amro.

Op de vragen die wij hier over hebben gesteld aan de ABN Amro krijgen wij geen reacties.  Waarschijnlijk is de ABN in Medemblik niet interessant genoeg en wordt het tijd om dit voor te leggen aan het college van Medemblik zodat die stappen kunnen ondernemen richting de ABN Amro.

 

Reageren via facebook