Weerbericht Medemblik Lappendag 5 augustus – Heet en zonnig

verwachtingen

Medemblik – Lappendag 2013 begint zeer zonnig en al snel loopt de temperatuur op naar tegen de 30 graden. Maar in de loop van de middag komen er steeds meer en meer wolken uit kan er tegen de avond of vanavond misschien wel een regen- of onweersbui komen.

Na vandaag is het met het zeer uitbundige tropisch zomerweer wel gedaan. De rest van de week is het bewolkt en komt de temperatuur uit op maximaal 21 á 22 graden. Vooral morgen is er kans op veel regen. De zon zal dan amper te zien zijn.  Ook woensdag is een wisselvallige dag met regelmatig en regen of een onweersbui.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.