16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 15:39
Medemblik Actueel.

Gemeenteraadsverkiezingen 2014, stemmen met het hart of met het verstand

Medemblik – Eenmaal in de vier jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. De laatste gemeenteraadsverkiezingen waren op woensdag 3 maart 2010. De volgende verkiezingen stonden gepland voor woensdag 5 maart 2014. Omdat dit echter samenvalt met Aswoensdag, zullen deze verkiezingen op een andere dag plaatsvinden, namelijk op 19 maart.

Wij van de redactie zijn wel eens benieuwd hoe de inwoner van Medemblik gaat stemmen.. Laten zij hun verstand of laten zij hun hart spreken. Is de huidige crisis en de enorme bezuinigigsdrift van de huidige regering een zwaar punt om mee te laten wegen? Rekent u de landelijjke politiek af via de gemeentelijke verkiezingen?

[poll id=”61″]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?