14.3 C
Medemblik
27 september 2020 06:41
Medemblik Actueel.

Dronken inwoner Sijbekarspel gebruikt auto als botte bijl

Opmeer – Op zaterdagavond omstreeks 21.25 uur kreeg de politie melding dat een personenauto op de Opmeerderweg in Opmeer van de weg was geraakt en in de berm een boom had aangereden. De boom lag er ontworteld bij en de bestuurder van de auto was na de aanrijding doorgereden. Een getuige had echter het kenteken genoteerd en op basis hiervan kon de politie korte tijd later de bestuurder, een 66-jarige man uit Sijbekarspel, aanhouden.

Alcohol

De man bleek alcohol te hebben gebruikt. Hij blies maar liefst 995 ug/l. Dat is vierenhalf maal het wettelijk toegestane maximum van 220 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal wegens het rijden onder invloed en het doorrijden na een aanrijding. Ook moest hij zijn rijbewijs inleveren.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?