De Witte Reus stopt met grasdrogen.

wil hartog

Abbekerk –  Wil Hartog zal na vijftig jaar leidinggeven zijn functie van algemeen directeur van Grasdrogerij Hartog overdragen aan Hans Siffels. Hartog heeft de pensioengerechtigde leeftijd behaald. Per 1 juli 2013 vormt Hans Siffels samen met Frank Ligthart de directie van de Grasdrogerij Hartog .

Hans Stiffels

Siffels, 45 jaar oud en woonachtig in Markenbinnen is van 1995 tot en met 2005 is hij bij de drogerij werkzaam geweest als verkoopleider en kwaliteitsmanager. Voor zijn persoonlijke ontwikkeling besloot hij in 2005 de overstap te maken naar Wieringen Prins Hoveniers, een groot hoveniersbedrijf in Amsterdam. Hier heeft hij met veel plezier de functie van adjunct-directeur vervuld. Het was bovendien een goede leerschool die hem nu in staat stelt om het stokje van Hartog als algemeen directeur over te kunnen nemen.

Stiffels: “De landbouwsector en de grasdrogerij hebben mij na mijn vertrek nooit losgelaten en ik heb ook altijd contact gehouden. Niet voor niets. Nu Wil Hartog het stokje wil overdragen, ben ik er klaar voor om het over te nemen. Ik heb heel veel zin om terug te keren naar de drogerij en het levenswerk van Wil samen met Frank Ligthart voort te zetten”.

Wil Hartog maakte furore als motorracer in de 500 CC klasse. Hij droeg de bijnaam Witte Reus, vanwege zijn witte motorpak dat in die tijd opviel. De Abbekerker behaalde in totaal vijf GP-overwinningen. Zijn sportieve carrière opende zakelijk vele deuren over de hele wereld. Hartog’s bedrijf is gespecialiseerd in luzerne en staat aan de oostkant van de snelweg A7.

Wil Hartog wint de TT in Assen.

Via: De Molenaar

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.