104e keer Landbouwshow Opmeer

Landbouwshow-opmeer

Opmeer – Op 5 augustus wordt voor de 104e keer de Landbouwshow Opmeer gehouden. De eerste maandag van augustus is een begrip in West-Friesland, het is een dagje uit voor de hele familie. De Landbouwshow Opmeer is het grootste agrarische evenement van Noord-Holland. Hierbij is de top van het Noord-Hollandse rund- en wolvee aanwezig. Ook staat op deze dag de Nationale Paardensport centraal, met diverse Nederlandse en provinciale kampioenschappen.

Van 08.30 uur tot 17.00 uur is er op het evenemententerrein van Opmeer van alles te beleven.

Ook dit jaar worden er weer diverse keuringen gehouden, de mooiste koeien, kalfjes, schapen en geiten strijden om het kampioenschap van Opmeer.

In de hal stelt museumboerderij De Anloup weer een prachtige expositie samen, dit keer met het thema ‘poppenhuizen en miniaturen’. Ook de kleindierkeuring is daar te bewonderen en de kinderen kunnen er knutselen en met Lego spelen. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen in een speciaal circuit quad rijden. Ook voor de jeugd is het uitdagende Rabo AZ voetbalspel er. De kynologenclub laat zien hoeveel plezier eigenaar en hond aan elkaar beleven.

Op de beurs staan veel bedrijven en organisaties die verbonden zijn aan de agrarische sector en paardenhouderij. Hier kunt u alles te weten komen over de producten die zij leveren kortom: OPMEER, Proef, bekijk en beleef het platteland van dichtbij!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.