Medemblik Actueel.

(pop)muziek Algemeen Evenementen

Topdrukte bij Vlietpop 2013

Vlietpop

Onderdijk/Wervershoof – Als toch ergens vandaag het weer 100% meewerkte was het bij Vlietpop 2013. Tientallen maar mogelijk zelfs enkele honderden schuiten/bootjes/surfplanken en zelfs rubberbootjes en mensen zie zwemmend aankwamen.

Op het drijvend podium bracht de in Wervershoof en Onderdijk wereldberoemde formatie Dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem het publiek al op kookpunt. Op de dreunen van de bassdrum werden er liters alcohol en andere natte versnaperingen naar binnengewerkt.

Rond drie uur brak het feest echt los, en terwijl er nog velen file-varend richting de Grote Vliet kwamen werd op de Grote Vliet een enorm volksfeest gevierd. Waar in Nederland of uberhaupt in Europa vind je boerenschuiten met BBQ’s aanboord of schuiten met complete koelinstallaties om de uitdrogende mens vochtig te houden.

Vlietpop 2013 kan de analen in als zeer geslaagd feest voor de uit- en inwendige mens. Op naar Vlietpop 2014..

Reageren via facebook