2 C
Medemblik
18 januari 2021 04:35
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik vrijdag 2 augustus – zeer heet vandaag.

verwachtingen

Medemblik – Vandaag beleven wij de heetste dag van deze zomer met een temperatuur die snel oploopt tot ver boven de 30 graden. De wind is zwak tot matig 3Bft en waait uit het zuidoosten.  Het blijft tot in de avond heet maar de kans op een (stevige) onweersbui neemt wel toe.

Zaterdagochtend is het overwegend bewolkt en valt er eerst nog regen. In de loop van de ochtend klaart het van het zuidwesten uit op en in de middag breekt de zon door en blijft het vrijwel overal droog. Met maximumtemperaturen van 20 tot 25 graden is het beduidend minder warm. Er staat een matige zuidwestenwind, aan de kust is deze (vrij) krachtig 5 a 6 Bft

Zondag is er veel zon en wordt het 24 graden . De wind is zwak of matig en waait uit het zuidwesten. Ook maandag wordt een zonnige dag. Met een meer zuidelijke wind kan de temperatuur verder oplopen dan zondag. Vanaf dinsdag neemt de buienkans toe en wordt het weer wat minder warm.

Reageren via facebook