15.4 C
Medemblik
9 juli 2020 02:11
Medemblik Actueel.

Nachtmarkt van Wervershoof

nachtmarktwhoof

Wervershoof – Op vrijdag 2 augustus wordt voor de tweede keer de oergezellige Wervershover Nachtmarkt georganiseerd. Tussen 18.00 en 24.00 uur is het op de Dorpsstraat gezellig markten.

Een lang lint met verlichte kramen staat opgesteld op een deel van de Dorpsstraat en vermoeide voeten en dorstige kelen vinden rust bij Cafe Die Twee waar Jaap Buis voor een gezellig terras in een gemoedelijk sfeertje zal zorgen.

Op de markt is van alles te koop op het gebied van kleding, sieraden, horloges, accessoires, cadeauartikelen… noem het maar op! Een uitgelezen kans dus om je vlak voor het losbarsten van de Wervershover kermis nog even helemaal in het nieuw te steken!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?