15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:06
Medemblik Actueel.

Bezopen Medemblikker veroorzaakt aanrijding

Opperdoes – Een 30-jarige automobilist uit Medemblik veroorzaakte donderdagavond rond 21.30 uur een aanrijding op de Almersdorperweg. Een 44-jarige bestuurder van een oldtimer vrachtauto reed over deze weg en wilde linksaf slaan naar de Zeedijk. Hij voelde dat er iemand tegen zijn auto reed.

De 30-jarige automobilist bleek met zijn auto tegen de linkerkant van de vrachtwagen te zijn gereden, ter hoogte van de cabine. De 30-jarige man bleek gedronken te hebben. Hij blies 630 ug/l. Dit is bijna drie maal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Hij bleek te rijden met een ingevorderd rijbewijs. Hij krijgt voor beiden een proces-verbaal.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?