Weerbericht Medemblik donderdag 1 augustus – terugkeer van de hitte

verwachting

Medemblik – De nog aanwezige bewolking zal snel oplossen waarna de zon volop zal gaan schijnen. De temperatuur loopt snel op richting de 30 graden mogelijk net over de 30 graden. De wind waait uit het zuidoosten en is matig 3BFt. Vanavond blijft het nog lang warm en pas in de late nacht koelt het af tot onder de 20 graden.

Vrijdag wordt een tropisch hete dag met ook in onze regio temperaturen tot misschien wel 34 graden of zelfs nog hoger. Maar dat moeten we in de avond bekopen met misschien wel stevig onweer en regen.  Dit zal ook vrijdagnacht en de zaterdagochtend het geval zijn.

Het weekend verloopt weer als normaal met gemiddelde temperaturen van 24 graden en veel zon.. Maandag gaat de temperatuur weer richting de 30 graden maar of wij dit weer houden is onduidelijk. Op termijn lijkt er toch een afkoeling te komen en een overgang naar onstabieler weer.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.