Zonwering Nederland sponsort Rob Hartog tijdens Gamma Racing Day

Rob Hartog
Rob Hartog

Zonwering Nederland sponsort Rob Hartog tijdens Gamma Racing Day

Abbekerk – Voor de Gamma Racing Days op het TT-Circuit van Assen zaterdag 3 en zondag 4 augustus hebben Frits en Petra van Veelen hun sponsoring uitgebreid met reclame op de raceoverall van Rob Hartog. Dit evenement vonden ze bij uitstek geschikt om hun naamsbekendheid te vergroten vanwege het verwachte aantal bezoekers van +/- 60000.

Frits en Petra hebben oog voor de juiste reclame uitingen. Vorig jaar stond Rob veelvuldig op het podium met een Zonwering Nederland cap op het hoofd en dit jaar stond Jerrey Duits al drie keer op het podium met cap.

De Gamma Racing Day is hét gezinsevenement bij uitstek met een unieke combinatie van motorraces, superkarts, formule auto’s en de Supercar Challenge met o.a. buurman en sponsor Rene Snel in zijn Porsche GT 3.

Tevens zal David Coulthard een aantal demo ronden rijden in een Red Bull Formule 1 auto. De Dutch Supersport 600 klasse, waarin Rob en zijn NIWA Racing teamgenoten Martijn Polinder, Jerrey Duits en Junior rijder Jordy de Jonge aan de start zullen verschijnen, staat om 09:45 uur op het programma.Wie de wegraces wil bezoeken zal vroeg van huis moeten vanwege de verwachte file vorming.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.