21.9 C
Medemblik
11 augustus 2020 08:17
Medemblik Actueel.

Voorbereiding proefboring Lambertschaag

schaliegas

Voorbereiding proefboring Lambertschaag

Lambertschaag – Vermilion Oil & Gas Netherlands BV start halverwege augustus met de voorbereidende grondwerkzaamheden voor de aanleg van een locatie voor het uitvoeren van een proefboring naar aardgas. De locatie ligt aan de Parallelweg, evenwijdig aan de A7 ter hoogte van Lambertschaag.

Tijdens de voorbereiding is er tijdelijk meer vrachtverkeer. Daarom is in overleg met de gemeente Medemblik een verkeers-veiligheidsplan opgesteld waarin de transportroute is aangegeven. Ook zijn hierin afspraken gemaakt over de te nemen verkeersmaatregelen zoals het inzetten van verkeersregelaars.

De kans bestaat dat als gevolg van de voorbereidende werkzaamheden enige overlast optreedt. De aannemers doen hun best om overlast zoveel mogelijk te beperken.

De daadwerkelijke proefboring naar aardgas wordt naar verwachting medio oktober 2013 uitgevoerd. Over het verloop van de proefboring worden berichten op de gemeentepagina en onze website geplaatst.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Lees de lijst met veelgestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met Fokke Jansma van Vermilion via (0517) 49 33 33.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?