Neem zelf je trein mee in de Museumstoomtram

stoomtram

Hoorn|Medemblik – Kinderen tot en met 12 jaar die meereizen kunnen hun favoriete speelgoedtrein meenemen. De bedoeling is zoveel mogelijk verschillende leuke, mooie, grappige, grote en kleine speelgoedtreinen te laten zien in de stoomtram naar Medemblik.  

Wie zijn of haar trein meeneemt wordt in de stoomtram getrakteerd op gratis poffertjes tijdens de Spannendste Tijdreis met de stoomtram die om 11.00 uur uit Hoorn of om 13.30 uur uit Medemblik vertrekt.

Stap in de stoomtram of aan boord van Motorschip Friesland en beleef de Spannendste Tijdreis tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Deze zomer rijden er extra stoomtrams en zijn er extra boottochten!

En er zijn meer extra’s! Vanaf station Medemblik brengt een historische autobus je verder naar:

Doe mee!

Voor, tijdens en na de stoomtramrit kunnen de jongste bezoekers (2-12 jaar) meedoen aan de speurtocht Stoomsafari. Gooi zelf de kolen op het vuur, verkleed je als een reiziger van 100 jaar geleden en help de goederenarbeider. Groot en klein kunnen in Hoorn het seinhuis en de collectie locomotieven en rijtuigen bezichtigen.

Beleef mee!

De historische veerboot ‘Friesland’ begint om 11.00 uur en om 15.05 uur in Enkhuizen aan de dagtocht. Het schip vaart over het IJsselmeer naar Medemblik en terug. Stoomtrams vertrekken om 11.00 en 13.45 uur uit Hoorn naar Medemblik en terug. In Medemblik geven boot en stoomtram aansluiting op elkaar en vertrekt de autobus naar de extra attracties. Op dinsdag, woensdag en donderdag vertrekt bovendien om 10.00 uur een stoomtram uit Hoorn.

*Met de dagkaart kan de Spannendste Tijdreis met boot, stoomtram en historische bus voor één voordeelprijs worden gemaakt en zijn de attracties in Medemblik gratis toegankelijk. Stoomidee met korting Bakkerijmuseum is bij Museumstoomtram verkrijgbaar.

Dagkaart: volwassen: € 20,80, kind (4-12): € 15,60, gezin (2 volw. en max 4 kinderen):€ 65,-. Museumkaart: gratis (niet in Imkerij De Bijenstal)

– See more at: http://www.museumstoomtram.nl/nl/zomer#.dpuf

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.