Weerbericht Medemblik dinsdag 30 juli – Droge start later regen

verwachtingen

Medemblik – Vanochtend schijnt eerst nog af en toe de zon, maar van het westen uit komt er meer bewolking en in de loop van de middag en avond regent het van tijd tot tijd. De middagtemperatuur ligt tussen 19 en 23 graden. De wind is zuidwest en matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig of krachtig, 5 tot 6 Bft. Vanavond draait de wind tijdelijk naar zuid tot zuidoost.

Morgen zitten we even in wat koelere lucht. De verwachting gaat uit van mooie Hollandse luchten met stapelwolken en hier en daar een frisse zomerbui. Temperatuur loopt op tot zo’n 22 graden. Vanaf donderdag wordt het weer tropisch heet met op donderdag 30 graden en vrijdag mogelijk 34 graden. ’s Avonds toenemende kans op warmte-onweer.

 

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.