Weerbericht Medemblik maandag 29 juli – van tijd tot tijd buien

verwachtingen

Medemblik – Vanochtend hebben wij nog te maken met van tijd tot tijd buien, deze worden snel minder en vanmiddag wordt het droog en krijgen we ook opklaringen waardoor de zon zich ook laat zien.

Vergeleken met de afgelopen dagen wordt het niet zo warm, met 21 graden is het wel gedaan, de wind waait uit het zuidwesten en is matig 3Bft.  Vanavond en vanacht nog enekele buien mogelijk met een klap onweer. Het koelt af naar zo’n 16 graden.

Dinsdag lijkt een zelfde bewolkte dag te worden als vandaag en wordt het nog iets frisser met 19 á 20 graden. Na woensdag gaat de temperatuur in rakettempo weer omhoog richting de 30 graden of zelfs daarboven met op vrijdag misschien wel 34 graden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.