19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 18:28
Medemblik Actueel.

Niwa Team doneert €4400,- aan Againt Cancer

robhartog

Abbekerk – Rob Hartog en Jerrey Duits waren tijdens de 9e circuitdag van Against Cancer aanwezig op het TT-Circuit van Assen. Het was weer een prachtige dag. Onder andere Rob en Jerrey reden 2 sessies op het circuit en namen iemand achterop om een lach op zijn of haar gezicht te bezorgen. En dat gebeurde. Veel lachende gezichten van stralende kinderen, trotse ouders en grootouders. Voor een dag vergat iedereen zijn zorgen, verdriet en onzekerheid.

Deze dag werd tevens bekend gemaakt welke van de motorcoureurs het meeste geld bij elkaar heeft gehaald. Er is een wisselbeker voor de onderlinge strijd tussen de motorcoureurs. Vorig jaar was Bach Lamboo degene die het hoogste bedrag doneerde. Dit jaar heeft Rob Hartog het meeste geld opgehaald. Door diverse acties van het NIWA Racing Team, Official Partner van Against Cancer, zoals een veiling tijdens de teampresentatie (waarvoor Bach Lamboo o.a. een overall en helm beschikbaar stelde), de Rabobank fietssponsortocht en de open dag bij Rolan Robotics, kon het prachtige bedrag worden overhandigd van maar liefst € 4440,- ! Wij willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze fantastisch mooie opbrengst.

De totaalopbrengst van alle donateurs is maar liefst € 72.122,– Jaarlijks organiseert Against Cancer tal van grote evenementen voor en met gezinnen waar een kind getroffen is door kanker. Zowel de kinderen als hun gezinnen, bezorgen zij met deze evenementen een onvergetelijke tijd. Alle verdriet, angst, pijn en onzekerheid kan daarmee voor een dag worden vergeten. Against Cancer heeft met de jaarlijkse Circuitdag en de familievakanties een sterke band opgebouwd met vele gezinnen. Against Cancer voelt zich bevoorrecht om de gezinnen uit te kunnen nodigen en ze beter te mogen leren kennen.

 

Reageren via facebook