25.1 C
Medemblik
12 augustus 2020 23:14
Medemblik Actueel.

Word jij één van de gezichten van de Westfriese Bibliotheken?

westfriesebibliotheken

West-Friesland – De Westfriese Bibliotheken zijn op zoek naar mensen die model willen staan voor een promotiecampagne die loopt van oktober 2013 tot en met maart 2014. De campagne heeft als doel om de verschillende(digitale) mogelijkheden van de Bibliotheek zichtbaar te maken.
Om de campagne letterlijk een gezicht te geven, willen zij portretfoto’s gebruiken. Daarvoor zijn zij op zoek naar leden die het leuk vinden om hier als model aan mee te werken. De foto’s zullen gedurende de campagne gebruikt worden op o.a. affiches, posters en in het gehele werkgebied van de Westfriese Bibliotheken en op de website te zien zijn.

Wij zoeken:

  • 1 kind (j/m) in de leeftijd van 1 tot 5 jaar
  • 1 kind (j/m) in de leeftijd 6 tot 14 jaar
  • 1 persoon (m/v) van 18 t/m 25 jaar
  • 2 personen (m/v) van 26 t/m 50 jaar
  • 1 persoon (m/v) van 65 plus.

Voor de duidelijkheid: zij zijn niet op zoek naar professionele modellen!

De dag waarop de foto’s worden genomen is gepland op zaterdag 31 augustus in Enkhuizen. Reiskosten worden vergoed en zij bieden een lunch aan. Als vergoeding voor deelname bieden zij daarnaast nog een VVV-bon van € 20 aan.

Interesse om één van de gezichten van de Westfriese Bibliotheken te worden? Graag voor 17 augustus aanmelden via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl. Vermeld daarbij je contactgegevens, leeftijd en stuur 1 of 2 (gewone) foto’s mee.

Zij kunnen niet iedereen die zich aanmeldt inzetten. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt, waarna zij zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?