Rembrandt nog even in museum

NieuweWFRembrandt-1000x400

Hoorn – De tentoonstelling Rembrandt in Zwart Wit is nog tot en met 28 juli in het Westfries Museum te zien. Het museum presenteert een prachtige overzichtstentoonstelling met meer dan 100 etsen van de meester zelf. De etsen zijn bij elkaar gebracht door een particuliere verzamelaar. Het is voor het eerst dat deze collectie aan het publiek getoond wordt.

Kom dus snel naar het Westfries Museum waar u in de sfeervolle zalen alle etsen op uw gemak kunt bekijken. De op de expositie beschikbare tablets informeren u uitgebreid over het leven en werk van Rembrandt. Bovendien zijn in de museumwinkel de vele Rembrandtartikelen tegen aantrekkelijke kortingen te koop.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling en de openingstijden op www.wfm.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.