Naar Schagen? Hou rekening met vertraging en omrijden wegens wegwerkzaamheden

Kanaalweg N248

Maandag 5 augustus 2013 om 06.00 uur start de provincie Noord-Holland met de wegverbreding en -verlaging van de N248 in Schagen. Voor een periode van twee maanden is de Kanaalweg tussen de rotonde van de Provincialeweg (N241) en de Westerweg (N245) in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en dit kost weggebruikers maximaal tien minuten extra reistijd. (Brom)fietsers kunnen wel langs de werkzaamheden rijden. Maandag 14 oktober 2013 vanaf 06.00 uur is de vernieuwde weg weer open voor al het verkeer.

Omleidingen

Alternatieve routes worden ter plaatse met omleidingsborden aangegeven. Tijdens de afsluiting wordt verkeer via de N241, N242 en N245 omgeleid. Het crematorium en de voetbalvereniging zijn via de Zuiderweg bereikbaar. Op de website www.infon248.nl onder ‘verlagen onderdoorgang spoorviaduct’ zijn de omleidingsroutes aangegeven.

Meer informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800 – 0200600 (gratis).

Groot onderhoud en spoorviaduct

De provincie Noord-Holland verbetert de veiligheid en doorstroming van de N248 in Schagen. De doorrijhoogte van het spoorviaduct in Schagen wordt vergroot door het verlagen van het onderliggende wegdek. Hierdoor neemt de kans dat vrachtwagens tegen het viaduct aanrijden sterk af. Ook wordt de weg verbreed tussen de N241 en N245 en vindt er groot onderhoud plaats.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.