17.8 C
Medemblik
28 mei 2020 16:16
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik zaterdag 20 juli – De zomer neemt een korte adempauze

vooruitzichten

Medemblik – De zomer neemt vandaag even een korte adempauze.. Vandaag hebben wij te maken met wat meer bewolking en een maximum temperatuur van rond de 21 á 22 graden.  De wind waait met 3Bft uit het noordoosten. Vanavond/vannacht koelt het af naar zo’n 15 graden en is het helder..

Vanaf morgen gaat de zomer volgas geven.. Ook onze regio krijgt mogelijk te maken met tropische temperaturen van 30 graden of nog hoger.. De wind draait naar het oosten/noordoosten en stuurt zeer droge hete lucht onze kant op.  Op maandag en dinsdag kan het zelfs 32 tot 33 graden gaan worden..  Na dinsdag lijkt er een tijdelijke pauze te komen. De wind draait naar het zuidwesten en neemt de kans op een stevige onweersbui toe.

De BBQ cijfer voor vandaag is een 8…

Hieronder ziet u de UV-Index.. Vanaf 7 is het gevaarlijk om langer dan 10 minuten onbeschermd in de zon te zijn.. Hou daar rekening mee.

uv index

Reageren via facebook