16.7 C
Medemblik
23 september 2020 20:57
Medemblik Actueel.

Speurtocht ‘speuren naar sporen’

Oostwoud – Let op, kinderen van 6 tot 12 jaar en hun (groot)ouders. Doe makkelijke kleding aan op woensdag 31 juli als je mee wilt doen aan een ‘struintocht’ door het bos van het Egboetsterrein in Oostwoud. Nieuwsgierige onderzoekers gaan om 14.00 uur met de IVN-gidsen op zoek naar sporen van vogels, mollen, konijnen, slakken en andere beestjes.

Ook bomen, planten en paddenstoelen doen mee want in een boom laat een specht soms een mooi stukje vakwerk zien. Muizenholletjes in de grond zijn er volop of komen onverwacht tevoorschijn als je onder een boomstam kijkt. Deze gezinsexcursie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Details

  • Startdatum: woensdag 31 juli 2013 14:00
  • Locatie: Verzamelplek is het IVN gebouw Het Egboetje op het besloten terrein aan de Liederik 15, 1678 JC Oostwoud, afslag Hauwert.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?