14.4 C
Medemblik
22 oktober 2020 13:46
Medemblik Actueel.

Bugelspeler Theo Meester krijgt serenade

theomeester

Wervershoof|Ingezonden – Tijdens de seizoensluiting van fanfare St. Caecilia dinsdag 9 juli werd erelid Theo Meester in het zonnetje gezet. Nadat de leden zich hadden vermaakt op de midgetgolfbaan te Onderdijk, verzamelde zij om instrumentaal een serenade te geven aan Theo, die niets vermoedend aan kwam lopen.

De 84-jarige bugelspeler is sinds 1943 lid van de vereniging en kreeg daarom een plaquette uitgereikt van de voorzitter. Hij wordt gewaardeerd om zijn gevoel voor humor en zijn inzet in het verleden om leden op te leiden. Theo benadrukte in zijn dankwoord het belang van muziek en het leren bespelen van een muziekinstrument.

Voorlopig is hij zelf overigens nog niet uitgespeeld en staat er iedere week een stoel en een muziekstandaard voor hem klaar in de repetitieruimte van de fanfare.

Heeft u ook iets te melden? Mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook