Weerbericht Medemblik woensdag 17 juli – overwegend zonnig en hoge temperaturen

overzicht

Medemblik – De zomer gaat vandaag in de hoogste versnelling. Het is vandaag overwegend zonnig maar van tijd tot tijd trekt er wat hoge sluierbewolking over onze regio. De temperatuur loopt op naar zo’n 25 mogelijk zelfs 26 graden.

De wind is zwak 2Bft en komt uit het noorden.  Dit weer houden wij zeker nog tot ver in de volgende week. Al gaat de temperatuur zaterdag iets lager uitvallen met 20 graden maar dat mag de pret niet drukken.

Voor de mensen die wachten op regen is er slecht nieuws, zeker tot na volgende week is er nog geen zicht op iets dat op regen lijkt. Het blijft volop zomers met temperaturen van ruim boven de 20 graden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.