Wielrenster breekt enkel bij éénzijdig ongeval Westerzeedijk Medemblik

_MG_4632

Medemblik – Bij een éénzijdig ongeval op de Westerzeedijk in Medemblik heeft een wielrenster haar enkel gebroken.  De wielrenster kwam met haar fietswiel in het gootje dat de afscheiding vormt tussen het geasfalteerde fietspad en het voetpad daarnaast.

De wielrenster is naar het ziekenhuis afgevoerd waar zij zal worden geopereerd aan haar verwondingen..  Of ze ooit nog normaal kan fietsen is nog maar de vraag gezien de breuk van de enkel.

De sluiswachter van de westersluis meldt dat dit de zoveelste slachtoffer is van het gootje langs het fietspad.. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.  Vandaag is het juist extra druk vanwege de Ronde van de West-Friese omringdijk

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.