16.7 C
Medemblik
25 mei 2020 10:58
Medemblik Actueel.

Weerbericht zondag 14 juli – afwisselend bewolkt en zonnig

Medemblik

Medemblik – We starten vandaag met redelijk wat bewolking waar mogelijk nog een druppeltje regen uit kan vallen maar veel zal dit niet zijn. In de loop van de middag gaat het meer en meer opklaren en zal de zon meer en meer gaan schijnen.

De wind is zwak 2Bft en waait uit het noordwesten.  De temperatuur loopt op naar zo’n 18 á 20 graden.  Na vandaag is het de beurt aan de zon om ons blij te maken. Zeker aankomende dinsdag is het volop zomers met de hele dag zon en temperaturen oplopend tot 20 á 22 graden.

Het lijkt er op dat wij dit ook de rest van de week zullen blijven houden al zal er na woensdag wel iets meer bewolking zijn maar dat mag de zomerse pret niet drukken.

Reageren via facebook